Tietoa yrityksestä

Mimmin Terapia Oy - liikemerkki

Tietoa yrityksestä

Tuemme ihmisten arjen sujumista, lisäämme toiveikkuutta ja yhteisöllisyyttä. Työskentelyämme ohjaavat rehellisyys ja paikallisuus sekä uusien menetelmien kokeilu. Palveluitamme ovat toimintaterapia, psykoterapia, ratsastusterapia, työnohjaus ja koulutus.

Olemme vahvasti pohjoissuomalainen, paikallinen, pieni yritys, joka panostaa laatuun. Toimimme Oulussa ja sen lähiympäristöissä käsittäen alueet Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala, Kempele, Liminka, Tyrnävä, Raahe, Taivalkoski ja Ii.

Meillä työskentelee ammattitaitoisia, monipuolisia ja eri-ikäisiä terapeutteja, jotka ovat toimintaterapeutteja, psykoterapeutteja, ratsastusterapeutti ja työnohjaaja. Ylläpidämme terapeuttiemme ammattitaitoa työtapojen jatkuvalla kehittämisellä, mentoroinnilla, vertaisoppimisella, työnohjauksella, sekä erilaisilla koulutuksilla.

Olemme luotettava ja haluttu yhteistyökumppani sekä edelläkävijä luonto- ja eläinavusteisessa kuntoutuksessa Oulun seudulla.

Mimmin Terapian tietosuoja- ja rekisteriselosteen voit ladata tästä.

Yrityksen arvot

 • Mimmin Terapia Oy - Toimintaterapia

  Aitoa läsnäoloa ja myötäelämistä

 • Mimmin Terapia Oy - Toimintaterapia

  Elämäniloa ja sujuvuutta

 • Mimmin Terapia Oy - Toimintaterapia

  Tavallinen arki on arvokas

 • Mimmin Terapia Oy - Toimintaterapia

  Yhteistyössä on voimaa

 • Mimmin Terapia Oy - Toimintaterapia

  Ihminen on osa luontoa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit tätä kautta kysyä myös ajanvarauksesta.

Yhteystiedot

Mimmin Terapia Oy
PL 15
91501 Muhos

Käyntiosoite:
Kangaskontiontie 10 A
90420 Oulu

050 5511 448
toimisto@mimminterapia.fi

Invalid Email
Invalid Number

© 2018 Mimmin Terapia Oy