Syyslomia?

Huurteiset sammalet kivellä

Näin lokakuun puolivälissä vietetään Pohjois-Pohjanmaalla syyslomia, ja osa Mimmin Terapian terapeuteista, kuten asiakkaistakin, on tämän viikon vapaalla. Syyslomaviikolle saatiinkin meille jopa ensilumi ja pikku pakkanen, joten ensikosketus talveen on nyt saatu pitkään jatkuneen lämpimän syksyn jälkeen. Ulkona reippaillessa voi vaikka pysähtyä tutkimaan pakkasen tekemiä pieniä yksityiskohtia.

Koronavirustilanne on meidänkin toiminta-alueellamme nostamassa ilmaantuvuuttaan, joten turvataksemme palveluidemme toteutumisen teille, olemme päättäneet ottaa suu-nenäsuojat käyttöön kaikissa asiakastapaamisissa, joissa turvaväliä ei voida pitää. Suosittelemme suojien käyttöä myös asiakkaillemme, ja muistutamme myös käsien pesusta ennen terapiaa. Varattu terapia-aika on syytä siirtää, mikäli asiakkaamme on flunssaoireinen, perheessä sairastetaan tai asiakkaamme on altistus- tai karanteenitoimenpiteiden kohteena. Koronavirukselta suojautuminen on syytä ottaa vakavasti, jotta voimme toteuttaa palveluitamme teille mahdollisimman hyvin.

Asiakaspaikkatilanteemme on edelleen aika niukka. Vapaita aloituspaikkoja psykoterapiassa ei ole tällä hetkellä ollenkaan ja seuraavat vapautuvat ovat vasta pitkällä ensi vuoden puolella. Toimintaterapiassa vapautuu muutamia paikkoja joulukuussa, ja enemmän sitten ensi vuoden puolella. Vapautuvia paikkoja kannattaa kysellä jo hyvissä ajoin.

Nyt on hyvä aika ulkoilla ja nauttia syksyn ensipakkasista.