Syksyn kuulumisia

Syksyn värejä Kangaskontiontiellä

Syksy on edennyt mukavasti Mimmin Terapiassa. Luonnossa ruskan värit alkavat olla kohta kauneimmillaan ja saamme nauttia raikkaista syyssäistä vielä jonkin aikaan. Luontoavusteisten terapiamenetelmien käyttöön on tällä hetkellä siis mitä upeimmat puitteet. Nautitaan tästä luonnon kauneudesta nyt kun se on mahdollista.

Koronavirus ja siltä suojautuminen ovat edelleen tärkeä osa jokaisen arkea. Käsienpesut, käsidesit ja yskimishygienia sekä tarvittaessa myös suu-nenäsuojien käyttöä jaksetaan edelleen muistutella. Muistutamme myös siitä, että varattu terapia-aika tulee siirtää, mikäli kuntoutujalla on flunssaoireita, tai perheessä sairastetaan. Vastuullinen huolehtiminen näistä on myös toisten ottamista huomioon.

Kesän ja alkusyksyn aikana saimme meidän tiimiimme kaksi työkaveria lisää. Jaana ja Tanja ovat molemmat kokeneita toimintaterapeutteja. Jaanan toiminta-alue on pääosin Oulussa ja Pudasjärvellä, Tanjan alueeseen kuuluvat tällä hetkellä Oulu, Ii ja Muhos. Molemmilla heillä on myös koiria, joten he voivat tarvittaessa toteuttaa myös koira-avusteista toimintaterapiaa omien koiriensa kanssa.

Vapaita asiakaspaikkoja meillä on tällä hetkellä todella niukasti, ja nopealla aikataululla niitä saattaa löytyä ainoastaan jotain aivan yksittäisiä. Enemmän aloituspaikkoja on tarjolla vuoden vaihteen aikoihin, ja niitä kannattaa kysellä jo hyvissä ajoin.

Reipasta syksyn aikaa!