Se on kesä nyt!

uusi_alku

Kesä on jo pitkällä, ja moni onkin jo hyvin ansaitulla kesälomalla. Niin myös Mimmin Terapian terapeutit ovat lomalla pääosin koko heinäkuun, ja osalla lomailut jatkuvat vielä elokuun puolellakin. Toivottavasti me kaikki saamme viettää oikein rentouttavan kesäloman, jotta taas syksyllä jaksamme palata takaisin luonnollisen arjen askareisiin.

Loman aikana toimiston puhelimeen 050 5511448 pyritään vastaamaan niiltä osin, kuin suinkin mahdollista. Varsinaiset asiakaspaikkavaraukset, laskutukseen liittyvät tiedustelut tai muut sopimusasiat kannattaa ensisijaisesti tehdä vasta 1.8.2022 tai sen jälkeen, kun toimiston vakituinen henkilöstö on jälleen paikalla.

Asiakaspaikkoja yksilötoimintaterapiaan on muutamia vapaana vielä syksylle, niin että niitä voidaan aloittaa jo elokuun loppupuolella tai syyskuussa. Lokakuun puolivälistä on sitten toimintaterapiaan vapaita paikkoja enemmänkin. Niitä kannattaa tiedustella jo heti elokuussa.

Kiitokset alkuvuoden yhteistyöstä kaikille yhteistyökumppaneille, asiakkaille ja verkostoille. Teidän kanssanne saamme tehdä työtä, jolla on merkitystä. Viettäkää ihana kesä ja nauttikaa lomasta, mikäli teillä sellaista on. Palataan elokuussa asiaan.

Hyvää kesää!