Mimmin Terapia Oy - liikemerkki

Palvelut

Mimmin Terapia tarjoaa tukea moniin arjen pulmiin ja mielenterveyden haasteisiin. Palveluitamme ovat toimintaterapia, psykoterapia, psykiatrinen ratsastusterapia, työnohjaus ja koulutus. Meillä on kokemusta eläin- ja luontoavusteisesta työskentelystä. Useampi terapeuttimme on käynyt täydennyskoulutusta koira-avusteiseen työskentelyyn.

Jaamme asiakkaan taakkaa, lisäämme toiveikkuutta ja helpotamme arjen sujumista käytännönläheisesti. Asiakaspalvelumme tärkein periaate on ihmistä ja luontoa arvostava, perhettä ja heidän elämäntilannettaan kunnioittava työote. Tarjoamme asiakkaille ammattitaitoisia palveluita toiminnan jatkuvalla kehittämisellä sekä kouluttautumalla. Avustamme kuntoutukseen pääsyssä ja kuntoutushakemuksen täyttämisessä.

Asiakkainamme ovat erityisesti lapset, nuoret ja aikuiset, joilla on haasteita tunne-elämässä, arjen taidoissa, erilaisissa elämäntilanteissa tai ihmisten välisissä suhteissa. Suurin osa asiakkaistamme tulee Kelan, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin (PPSHP), tai lähikunnan lähetteellä ja maksamana.

Ota yhteyttä tai tule tutustumaan toimintaamme Oulun Maikkulassa.

Tarkista asiakaspaikkatilanteemme: 

Asiakaspaikkatilanne
Mimmin Terapia Oy - Toimintaterapia

Toimintaterapia

Mimmin Terapia Oy - Psykoterapia

Psykoterapia

Mimmin Terapia Oy - Ratsastusterapia

Ratsastusterapia

Mimmin Terapia Oy - Työnohjaus

Työnohjaus

Mimmin Terapia Oy - Koulutus

Koulutus