Mimmin Terapia on saanut uudet verkkosivut

Mimmin_Terapia_Oy_uudet_nettisivut2

Olemme uudistaneet verkkosivumme, jotka ovat nyt selkeät ja käyttäjäystävälliset. Kävijä löytää tiedot yrityksestä, palveluistamme ja henkilökunnasta helposti, ja hän voi myös jättää palautetta tai pyytää yhteydenottoa palautekaavakkeen avulla.

Uudistuksesta vastasi oululaiskajaanilainen mainostoimisto, Idealabra, joka pystyi nopealla aikataululla luomaan sekä graafisen ilmeen että teknisen toteutuksen. ”Mimmin Terapialla oli jo vakiintunut brändi, joka henkii aitoutta, luontoa ja lämpöä. Pidimme tätä lähtökohtanamme luodessamme uuden ilmeen”, kuvailee Idealabran graafisesta suunnittelusta vastaava Hannu Lukkarinen.

Idealabran kynästä lähti myös Mimmin Terapian uusi logo liikemerkkeineen. Lukkarisen mukaan entinen teema toivosta ja luonnosta haluttiin säilyttää logossa. Nyt liikemerkkiin lisättiin siluetti pohjanpystykorvakoirasta Mimmistä, joka toimii yrityksen terapiakoirana omistajansa Kati Väisäsen mukana. ”Koirakuva edustaa yrityksen eläinavusteista toimintaa. Fontit kuvastavat puolestaan luontoa sen moninaisuudessaan. Ne ovat jykeviä kuin metsän puut; fontin pinta on rosoinen, kuten luontokin, ja värinä käytetty, raikas luonnonvihreä on kuin kukkaan puhkeava koivunlehti”, valottaa Lukkarinen suunnittelutyötään.

Kuvamaailmassa Idealabra halusi tuoda esiin Mimmin Terapian toimintaa ja perusarvoja, kuten luonnollisen arjen arvostamista ja ihmisten kuulumista osana luontoon. ”Otimme kuvia ihmisistä aidossa ympäristössä, luonnollisissa tilanteissa. Värit ovat myös luonnollisia, ilman filttereillä kikkailua tai suuria kontrastieroja”, kuvailee Lukkarinen.

Mimmin Terapian omistaja, Kati Väisänen, on tyytyväinen uudistukseen. ”Halusimme uudistaa sivut, jotta asiakkaillamme olisi helpompi löytää tietoa toiminnastamme. Sivut ovat näköisemme, selkeästi toimivat, sujuvasti selailtavat ja konstailemattomat. Raikas vihreä tuntui heti meidän väriltä, ja vihreähän on myös toimintaterapian oma väri!”.