Markkinointiharjoittelija matkaa maailmalle

taina

Tällä viikolla työharjoittelunsa lopettaneen Taina Mansikkamäen matka Mimmin Terapiassa alkoi marraskuussa TE-toimiston järjestämän Myynnin ja markkinoinnin kehittämiskoulutuksen kautta. ”Hain Mimmin Terapiaan harjoitteluun, koska minua kiinnostaa joogaopettajana ihmisten hyvinvointi. Mimmin Terapian arvomaailma ja toimiala olivat myös lähellä omia kiinnostuksen kohteitani.” kertoo Taina. Hän koki, että yritys tarjosi hänelle hyvät puitteet syventää omaa osaamistaan markkinoinnin saralla.

Tainalle annettiin alusta asti vapaat kädet toteuttaa yrityksen digitaalista markkinointia ja viestintää. Pienen alkuhämmennyksen jälkeen Taina otti innolla haasteen vastaan. ”Olen saanut kehittää markkinointia laaja-alaisesti, muun muassa vetämällä verkkosivujen uudistamisprojektia sekä tuottamalla sisältöä sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille. ”Erityisesti olen tykännyt haastattelujen ja videoiden tekemisestä”, kertoo Taina.

Taina on markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, joka on toiminut vuosia myös joogaopettajana eri puolilla maailmaa. Joogasta on tullut hänelle meditaation rinnalla elämäntapa. Lisäksi liikunnallinen nainen harrastaa monipuolisesti lukemista, raakaherkkujen kokkailua, matkustelua ja kielten opiskelua.

Seuraava etappi Tainalla on muutto Espanjan Fuengirolaan, missä hän aloittaa työt suomalaisessa yrityksessä huhtikuussa. Toimistotöiden ohessa hänellä on aikomuksena jatkaa markkinointialan konsultaatioita ja joogan opetusta. ”Olen todella innoissani uudesta työpaikasta, vaikka samalla on surullista sanoa hyvästit Mimmin Terapian väelle. On ollut ilo työskennellä näin asiantuntevan porukan kanssa. Harjoitteluaika on opettanut minulle, että aina pitää uskaltaa kokeilla uusia asioita ja olla avoin ideoille ja ihmisille. Ja luottaa omiin kykyihinsä!”, pohtii Taina aikaansa Mimmin Terapiassa.