Maaliskuun alun kuulumisia

Mimmin Terapia Oy

Helmikuu meni niin, että heilahti, vaikka tänä vuonna se oli joka pidempi kuin tavallisesti.

Työhyvinvoinnin osalta meillä oli viime kuussa kaksikin tapahtumaa. Kuun alussa kävimme keilaamassa, ja ilta menikin hyvin vauhdikkaasti. Vaikka meillä Oulun seudulla näytti lumitilanne jo välillä uhkaavan vähäiseltä, niin pystyimme kuitenkin testaamaan tiimityötaitojamme tandemhiihdon merkeissä. Lauri oli itse valmistanut meille kolme paria kolmen hiihdettäviä suksia, joilla sitten kisasimme enemmän tai vähemmän tosissamme toisiamme vastaan. Näistä molemmista tapahtumista olikin kuvia meidän instagramissa.

Helmikuussa saimme vahvistusta tiimiimme, kun Eeva-Maria aloitti meillä. Hänellä on pitkä kokemus toimintaterapiasta monen ikäisten kutoutujien kanssa. Nyt olisi mahdollisuus muillakin päästä osaksi mukavaa tiimiämme, sillä meillä on avoinna psykoterapeutin ja toimintaterapeutin työpaikat. Molemmat löytyvät mol.fi -sivuilta.

Maaliskuun Learning Cafe on perjantaina 20.3.2020, kello 8-10 Mimmin Terapian tiloissa täällä Maikkulassa. Silloin aiheena on työikäisten toimintaterapia. Tervetuloa mukaan kaikki, joita aihe kiinnostaa. Ilmoittamalla tulostasi toimiston sähköpostiin varmistat, että kahvia riittää myös sinulle.