Kesäkuulumisia

jaljet rannalla

Koronarajoituksia on kesäkuun alusta alkaen ryhdytty jo hiljalleen purkamaan, ja koronatilanne Pohjois-Pohjanmaalla vaikuttaa jo suhteellisen rauhalliselta. Tilanteen pitäminen hallinnassa edellyttää sekä meiltä, että asiakkailtamme edelleen huolellisuutta ja viranomaisten antamien ohjeiden noudattamista mm. turvaetäisyyksissä ja riskiryhmiin kuuluvien kohtaamisessa. Kesäkuun alusta alkaen sai Kelan kuntoutuksia toteuttaa taas läsnäkuntoutuksena. Niiden kuntoutujien kohdalla, joille etäkuntoutus on edelleen parempi vaihtoehto, kuntoutus toteutetaan etänä.

Asiakaspaikkatilanteessakin voi muutaman sanasen kertoa. Useat terapiat olivat kevään aikana koronan takia tauolla, ja tauon aikana syntyneen suman purkaminen ajoittuu eritoten loppukesään ja syksyyn. Paikkoja uusille kuntoutujille vapautunee vasta loppusyksyn ja alkutalven aikana, mutta niitä kannattaa silti tiedustella. Uusia otetaan kyllä heti, kun tilaa on.

Kesäkuun alussa saimme uuden jäsenen tiimiimme, kun toimintaterapeutti, Jaana Korpela aloitti työt meillä. Jaanalla on monipuolinen kokemus etenkin nuorten kanssa tehtävästä kuntoutustyöstä. Tervetuloa tiimiin, Jaana! Meillä on edelleen haussa psykoterapeutti https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10355287 ja avasimme myös uuden toimintaterapeutin paikan https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10377740. Molemmat työpaikat löytyvät www.mol.fi palvelusta.

Nyt elämme kuitenkin keskellä kuuminta ja kosteinta kesälomakautta. Säät ovat hellineet meitä sekä lämmöllä, että sateella, joita molempia luonto tarvitsee. Toimistolla pyritään vastaamaan tiedusteluihin mahdollisuuksien mukaan, mutta pientä viivettä saattaa esiintyä. Toivottavasti elokuussa olemme taas askeleen lähempänä normaalikäytänteitä.

Hyvää kesää!