Hyvää joulua

Hyvän joulun toivotus Mimmin Terapiasta

Hyvän joulun toivotukset Mimmin Terapiasta!

Joulu alkaa olla jo ovella, ja pian itse kukin pääsee rauhoittumaan joulun viettoon. Kulunut vuosi on ollut oikea sopeutumisen vuosi. Olemme kaikki opetelleet uutta, mukauttaneet toimintatapojamme sekä sopeutuneet niin fyysisesti, kuin henkisesti koronavuoden aiheuttamaan muutokseen. Yhdessä teidän kanssanne, asiakkaat, asiakkaiden lähiverkostot ja yhteistyökumppanit, olemme onnistuneet siinä loistavasti. Arki asiakastyössä on pandemiasta huolimatta jatkunut suurella sydämellä toteutettuna, läsnä- ja etäterapiana, asiakkaita kuunnellen. Poikkeustilanteesta huolimatta terapeuttimme ovat onnistuneet hienosti yhdessä asiakkaiden kanssa saavuttamaan terapian tavoitteita ja saatu palaute asiakkailta on ollut erinomaista.

Poikkeusoloista huolimatta olemme vahvistaneet osaamistamme koulutuksien avulla. Lyhyiden koulutusten lisäksi meiltä osallistutaan myös pidempiin erikoistumiskoulutuksiin. Kolme toimintaterapeuttiamme on suorittamassa kognitiivisen lyhytpsykoterapian koulutusta ja lisäksi yksi terapeuttimme on neuropsykiatrinen valmentaja -koulutuksessa. Koulutusten lisäksi olemme mukana Business Finlandin rahoittamassa etäeräterapiahankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää terapiamenetelmiä etäkuntoutukseen.

Kuluneen vuoden aikana saimme myös kolme kokenutta toimintaterapeuttia lisää meidän tiimiimme. Eeva-Marialla on pitkä kokemus toimintaterapiasta eri ikäisten kuntoutujien tukena, ja hänelle ovat luonto sekä eläimet tärkeitä. Jaanalla on monipuolinen työkokemus psykiatrian alalta ja hän työskentelee pääasiallisesti lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Myös Tanjalla on pitkä ja monipuolinen kokemus toimintaterapeuttina, ja hän työskentelee eri ikäisten kuntoutujien kanssa.

Asiakaspaikkatilanteemme alkaa koronakevään aiheuttaman syksyisen ruuhkan jälkeen jo näkymään hieman valoa. Toimintaterapiassa yksilöterapian paikkoja vapautuu pitkin kevättä, joten niitä kannattaa sopia hyvissä ajoissa. Ryhmätoimintaterapiaan tällä hetkellä löytyy 1 – 2 vapaata paikkaa, ja niihin voidaan ottaa kuntoutuja, jonka tavoitteet sopivat kyseiseen ryhmään. Psykoterapiassa ei vapaita aloituspaikkoja ole ihan heti vapautumassa. Toisaalta meillä on kyllä psykoterapeutin työpaikka avoinna, joten hyvässä tapauksessa tuo tilanne saattaa muuttua nopeastikin. Tiedustelut niin asiakaspaikoissa, kuin tuosta avoinna olevasta psykoterapeutin paikastakin voi soittaa Mikalle numeroon 050 5511 448.

Joulutervehdyksiin varatutut varat meidän kuntoutusyritysperheemme, Suomen Fysiogeriatria Oy, Aktiivi Fysioterapia Oy, Mimmin Terapia Oy ja toi.minna Oy laittoi pienten lapsipotilaiden tukemiseen Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta.

Oikein rauhallista joulua
ja onnellista uutta vuotta 2021
toivottaa koko Mimmin Terapian väki.