Haemme psykoterapeuttia!

Ryhmäkuva

Haemme psykoterapeuttia ammattitaitoiseen tiimiimme!

Haluamme Sinut, joka haluat haasteita ja auttaa erilaisten ihmisten arjen sujumista. Sinulla tulisi olla rohkeutta kohdata vaikeita asioita ja tilanteita sekä hakea tarvittaessa tukea työllesi. Toivomme Sinun haluavan kehittyä monipuolisesti yhdessä meidän kanssamme. Työssäsi toimit eniten Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaiden parissa, joiden hankaluudet ovat moninaisia ja ihmiset mahtavia persoonia. Asiakasryhmänä voi olla aikuisia ja/tai lapsia/nuoria.

Työsi on vaihtelevaa ja tarvitset ajokortin ja välillä autonkin työssäsi. Sinulla tulee olla hyvä Suomen kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinun tulee myös hallita tietokoneen peruskäyttö. Työ pääsääntöisesti Oulussa ja vastaanotolla. Otathan jo hakiessasi työpaikkaa huomioon, että tiloissamme vierailee koiria ja kotikäynneillä kohtaat myös eläimiä. Kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta tai luonto-tai eläinavusteisuudesta katsotaan eduksi. Vaihtoehtona on erilaisia palkkausmalleja kokoaikaisesta kuukausipalkasta suoriteperustaiseen alihankintamalliin. Toivomme kuitenkin psykoterapeutilta sitoutuvuutta asiakkaisiin ja työpaikkaan, sillä asiakkuudet ovat pitkäaikaisia.

Ota yhteyttä: Kati Väisänen p. 0505511448, toimisto@mimminterapia.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit tätä kautta kysyä myös ajanvarauksesta.

Yhteystiedot

Mimmin Terapia Oy
PL 15
91501 Muhos

Käyntiosoite:
Kangaskontiontie 10 A
90420 Oulu

050 5511 448
toimisto@mimminterapia.fi

Invalid Email
Invalid Number

© 2018 Mimmin Terapia Oy