Fysioterapiaa!

vedessa

Viimeisimmästä artikkelista ehtikin jo kulua melko tovi, ja siinä välillä ehti tapahtua kaikenlaista. Suurin muutos oli vastikään tehty lisäys Mimmin Terapian palvelutuotantoon – meiltä saa nyt myös fysioterapiaa. Fysioterapeuttimme Hanna-Reetta Romppainen on avoin ja helposti lähestyttävä terapeutti, joka nauttii ulkoilusta, sekä koirien ja hevosten kanssa toimimisesta. Häntä kiinnostaa erityisesti psykofyysinen fysioterapia, sekä eläinavusteiset menetelmät. Hanna-Reetalla on mahdollisuus ottaa terapiaan mukaan labradorinnoutaja Vilja, mikäli se sopii asiakkaan kuntoutuksen tueksi. Vapaita aikoja fysioterapiaan löytyy paljon. Voit varata ajan suoraan Hanna-Reetalta numerosta 050 329 8759.

Toimintaterapiatiimimme on saanut kuluneen vuoden aikana vahvistusta. Alkuvuodesta saimme mukaan kokeneen toimintaterapeutin, Päivi Prokkola-Karjalaisen. Päivillä on vahva kokemus erityisesti päiväkoti ja kouluikäisten lasten kanssa työskentelystä, mutta hän tekee töitä mielellään aivan kaikenikäisten kuntoutujien kanssa. Päivin kiinnostuksen kohteena on erityisesti luontoavusteiset menetelmät, joiden soveltamiseen antaa lisää voimavaroja hänen luonto-ohjaajan koulutuksensa.

Kesällä meillä aloitti myös toimintaterapeutti Anni Tölli (ent. Lapinoja). Tyypillinen Annin asiakas on neuropsykiatristen haasteiden kanssa tukea tarvitseva lapsi tai nuori. Kokemuksen kartuttamiseksi toki myös muunlaiset asiakkaat ovat tervetulleita työskentelemään Annin kanssa. Toimintaterapeuttina Annilla on tavoitteena saada kuntoutuja tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja saamaan onnistumisen kokemuksia.

Hyvää syksyn alkua!