Hyvää uutta vuotta

LearningCoffee_artikkelikuva

Hyvää uutta vuotta!

Uusi vuosikymmen on käynnistynyt Mimmin Terapiassa vauhdikkaasti. Arkeen on palattu ja terapeutit ahertavat asiakastyössä ympäri maakuntaa. Vuoden 2019 lopulla meillä toteutettiin auditointi Kelan toimesta ja se prosessi on saatu päätökseen tammikuun alkupäivinä. Auditointikertomuksessa todettiin Mimmin Terapian toteuttaman vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen toimintaterapian noudattavan hyvää kuntoutuskäytäntöä, ja lisäksi kehuttiin tekemäämme monipuolista laatutyötä, jolla korostettiin toimintamme asiakaslähtöisyyttä ja terapiaprosessin vaikuttavaa toteuttamista.

Learning Café – aamukahvit käynnistyivät 17.1. jolloin aiheena ol Leikkitaidot. Learning Café on Mimmin Terapiassa järjestettävä yhteiskehittämisen foorumi kaikille terapiasta ja päivän aiheesta kiinnostuneille. Tulossa olevat aiheet ovat 21.2. Autismikirjon häiriöt ja 20.3. Työikäisen toimintaterapia.

Mirva Jylhä on siirtynyt paikkakunnalta muuton myötä uusien haasteiden äärelle ja hänen asiakkuutensa on siirretty kollegoille tiimissämme. Helmikuun alussa saamme vahvistusta tiimiimme kokeneen toimintaterapeutin Eeva-Maria Rahkamaan myötä, hänestä kuulette lisää myöhemmin. Eeva-Marian kalenterissa on vielä vapaita asiakaspaikkoja. Lisäksi Utajärvi -Vaala suunnalla on vapautumassa kaksi asiakaspaikkaa helmikuun lopulla. Niistä voi tiedustella Mimmin Terapian toimiston numerosta 050 5511 448 Mikalta.